www.cazare-vama-veche.ro
www.cazare-vama-veche.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Vama Veche 2022 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare ieftina Vama Veche
Casa Luca Vama Veche4843 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Mihail Kogalniceanu, nr. 44, Vama Veche

TELEFON: 0744.770.371

TELEFON: 0731.731.096

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA!

Casa Luca este situată chiar la intrarea în Vama Veche, pe partea dreaptă la 20 m de strada ce duce către plajă și la aproximativ 150 m de plajă dispune de 119 locuri de cazare dispuse în două locații.

Prima locație a fost inaugurată la 1 mai 2008 și oferă 72 de locuri de cazare în 30 de camere mobilate practic. Fiecare cameră dispune de baie proprie cu articole de toaletă gratuite, televizor și acces gratuit la internet. Unele camere dispun și de  aer conționat și balcon cu vedere spre mare.

A doua locație a fost  inaugurată în anul 2012 și oferă o capacitate de cazare de 47 de locuri în 18 camere utilitate cu TV și baie proprie.

Pensiunea este compusă din  camere de două, trei sau patru locuri și din două suite.

De pe terasa situată pe acoperișul clădirii se poate admira o panoramă deosebită a Mării Negre și Vama Veche în toată splendoarea ei.

Pentru ca sejurul să fie întru totul lipsit de griji, autoturismul va fi parcat gratuit în curtea pensiunii, ambele locații dispunând de parcare.

De curând am deschis  restaurantul „Casa Luca” ce vă întâmpină cu preparate proaspete din bucătăria tradiţională.

În cadrul restaurantului puteţi servi masa într-o ambiaţă liniştită şi puteţi avea siguranţa calităţii  preparatelor deoarece bucătăria este situată la vedere şi puteţi observa modul de pregătire a mâncărurilor.

Galerie foto