www.cazare-vama-veche.ro
www.cazare-vama-veche.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Vama Veche 2022 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare ieftina Vama Veche
Vila Azaleea Vama Veche3417 vizualizari

Adresa: Strada Pescarusului nr. 10

TELEFON: 0771253751

TELEFON: 0773394041

Vila Azaleea este o constructie moderna, mobilata si utilata care pune la dispozitia turistilor 26 locuri de cazare impartite in 7 camere duble si 4 camere triple cu baie proprie

Este situata in partea de sud a statiunii Vama Veche, in imediata vecinatate a Hotelului Elektra- in spate lateral dreapta fata de hotel cum privesti catre mare.

Distanta pina la plaja este de aproximativ 2 minute. Accesul auto este putin anevoios, dar avand in vedere faptul ca zona este in dezvoltare sunt sperante ca se va moderniza si drumul de acces.

Toate camerele au acces la o bucatarie utilata cazon. Daca mai ai energie poti sa gatesti dupa o zi de plaja sau dupa o noapte de petrecere!

Fiecare camera dispune de Tv, baie proprie, internet. In curte pot fi parcate 6 masini. Daca sunt mai multe masini acestea pot fi parcate, in siguranta, pe strada, in fata vilei.

De asemenea, imobilul dispune la parterul vilei cat si la etaj de un “cerdac” o terasa unde va puteti relaxa dupa o zi de plaja. Alternativa va este oferita de imbrela din curte sau puteti incinge gratarul din dotare.

Cazarea incepe la ora 14 si se incheie la ora 12 in ziua plecarii. In camera nu se accepta animale de companie.

Galerie foto