www.cazare-vama-veche.ro
www.cazare-vama-veche.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Vama Veche 2022 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare ieftina Vama Veche
Casa Ana Maria Vama Veche6945 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Plajei nr. 3

TELEFON: 0721.075.960

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA!

Casutele Ana Maria sunt situate in centru, la 20 de metri de plaja.

Casa Ana Maria are disponibile 16 camere micute si cochete destinate turistilor care nu pun, neaparat, accent pe lux ci pe o oaza de liniste in mijlocul „nebuniei” permanente si constante din Vama Veche.

Fiecare camera este dotata cu baie proprie si cu un pat de doua persoane dar si cu cateva policioare unde iti poti aseza, grijuliu, cele necesare traiului pentru cateva zile. Fara indoiala nu trebuie omise nici bucataria, utilata complet, unde iti poti gati tot ce-ti pofteste sufletelul dupa ce te aprovizionezi cu cele necesare din Mangalia. In spatiul destinat pofticiosilor gasesti frigidere, vitrine frigorifice, aragazul obisnuit, insa nu lipsesc nici cuporul cu microunde sau tonomatul de cafea si ceai.

Daca iti va place atmosfera si vei alege sa optezi pentru un sejur prelungit poti fii convins ca o data la doua zile o sa fii intrebat daca ai nevoie de prosoape noi, un aspirat sau o curatenie completa.

Trebuie sa mentionam, cu parere de rau ca din pricina unui incident foarte neplacut, nu mai este permis accesul cu animale de companie.

Casa Ana Maria – pensiunea care te ajuta sa retraiesti atmosfera tineretii din Vama Veche

Galerie foto